Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 09:28
Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της, ο σύζυγος και τα παιδιά της ήρθαν στην Κρήτη αναμένοντας να βρουν ζωντανό τον άνθρωπό τους.

Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της, αποφάσισαν να φύγουν, καθώς, ενώ οι Αρχές τούς είπαν να διορίσουν δικηγόρο ή τεχνικό σύμβουλο, δήλωσαν βλέποντας την πορεία των ερευνών πως έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ., πως δεν θα κάνουν κάτι σ' αυτήν τη φάση και το μόνο που θέλουν είναι μια καθημερινή ενημέρωση.

Ο επικεφαλής των ερευνών συνήθιζε κάθε μέρα να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο της 60χρονης και να τον ενημερώνει για την πορεία των ερευνών και τις εξελίξεις.

Το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε χθες το απόγευμα, όταν ο επικεφαλής των ερευνών ενημέρωσε τον σύζυγο της Σούζαν Ίτον ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της τον δράστη και πως αυτός έχει ομολογήσει.

Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες. Ρώτησε ποιος είναι και το κίνητρό του. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Όταν πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του είχε βιαστεί, τότε ξέσπασε σε λυγμούς και παρέδωσε το ακουστικό στην αδελφή του θύματος.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 09:30