Μπορεί το μέτρο της απαγόρευσης του συνωστισμού άνω των 9 ατόμων να βρίσκεται σε ισχύ, όπως και το μέτρο για το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12 τα μεσάνυχτα μαζί με τα ψιλικατζίδικα, τις κάβες και τα περίπτερα, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε πολλούς συμπολίτες μας να αψηφήσουν τις συστάσεις των ειδικών και τους νόμους και να συγκεντρωθούν στις πλατείες για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Στο Μοναστηράκι, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στιγμιότυπα από τους πολίτες που επέλεξαν να καθίσουν στα παγκάκια και τα πεζούλια λίγο μετά τα μεσάνυχτα για να συνεχίσουν το ποτό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες εικόνες παρουσιάζονται και στην πλατεία Βαρνάβα Παγκρατίου με τη νεολαία να αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι.

Ίδια εικόνα υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα, όπου οι πολίτες που επέλεξαν το συγκεκριμένο μέρος για να διασκεδάσουν, αφέθηκαν στη δυνατή μουσική, τα ποτά και τους ναργιλέδες…

 

Απίστευτος συνωστισμός και σε παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε παράσταση που έγινε στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, παρά τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και τις μειωμένες πληρότητες που προβλέπονται για τα θέατρα.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε το GRTimes.gr, οι μάσκες τηρήθηκαν, αλλά μέχρι εκεί. Συνωστισμός και έλλειψη αποστάσεων μεταξύ των θεατών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα.

 

 

Μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία εστιατόρων στον Λευκό Πύργο

Εν τω μεταξύ, μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία μπροστά στο Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν εστιάτορες της Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12.00 το βράδυ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Ζητούν μετακύλιση ωραρίου και το κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 2.00 τη νύχτα. Οι καταστηματάρχες απέκλεισαν το δρόμο μπροστά στο Λευκό Πύργο.

Πηγή για πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης