Με έναν μοναδικό τρόπο ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκίνησε ο πιλότος του F-16 πραγματοποιώντας εκπληκτικούς ελιγμούς στον ουρανό της Θεσσαλονίκης Την παρουσία του στον ουρανό της συμπρωτεύουσας έκανε μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, τύπου F-16, της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» (F-16 Demo Team).

Ο χειριστής του F-16 χάρισε μια εντυπωσιακή επίδειξη, με ελιγμούς που έκοψαν την ανάσα, αποσπώντας το χειροκρότημα των επισήμων και των πολιτών που παραβρέθηκαν στην παρέλαση.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο πιλότος διακρινόταν από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί εντός του cockpit του αεροσκάφους. Οι φωτογραφικές μηχανές πήραν «φωτιά», όταν πραγματοποίησε πτήση σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τον Θερμαϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το “Όχι” συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι, ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας, ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα» ήταν το μήνυμα του σμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου.

Ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, με περισσότερες από 1.500 πτήσεις σε αεροσκάφη τύπου Α-7 και F-16

«Κύριε σμηναγέ, τα φτερά σας σκεπάζουν τη χώρα και τον λαό μας. Να είστε υπερήφανοι για την εθνική αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον διάλογο που είχε με τον πιλότο του F-16.

H εντυπωσιακή επίδειξη:

Διαβάστε επίσης: “Σηκώστε ψηλά το κεφάλι”, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης