Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ψευτογιατρό που κατηγορείται για το θάνατο τριών ατόμων, ενώ ερευνάται ακόμη ένας. ‘Αλλο ένα θύμα του ψευτογιατρού με δήθεν σπουδές σε Ελβετία και Αμςερική, φαίνεται πως είναι ένας συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος, που αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82%.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ψευτογιατρός του έταζε ότι θα παίξει ακόμη και ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, πρώην βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως έκανε επέμβαση σε πλευρό ασθενούς και ο  Κοντοστάθης βρισκόταν μαζί του στο χειρουργείο.

Όπως είπε 47χρονος που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού: «Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα».

Ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, με φρικτούς πόνους, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Ο απατεώνας γιατρός κατάφερε να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, την Πέπα, προκειμένου να τον κουράρει. Η Πέπα του έπαιρνε 60 ευρώ την επίσκεψη και δεν γνώριζε ούτε πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ στον «Κόντο», για να τον κάνει καλά αφού θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του που είχε έπειτα από ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

όπως αποκάλυψε το θύμα: «Βρήκα έναν νευροχειρουργό τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Στο γραφείο μαζί του ήταν ο Κόντος, πριν μπω εγώ μέσα. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης