Συνεχίζεται σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Κάτω από εξαιρετικά αυξημένα μέτρα ασφαλείας, οι συνολικά 12 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι οκτώ είναι προφυλακισμένοι, θα μεταφερθούν στο δικαστήριο προκειμένου να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ η διαδικασία εκτιμάται πως θα συνεχιστεί με τις ερωτήσεις που θα απευθύνουν οι αντίδικοι δικηγόροι στον απαχθέντα επιχειρηματία και σε άλλους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης.
Την περασμένη Πέμπτη, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία ο ίδιος ο κ. Λεμπιδάκης εμφανίστηκε στο δικαστήριο ψύχραιμος και ευδιάθετος και μάλιστα προσερχόμενος στη θέση του μάρτυρα για την πρώτη του κατάθεση χαιρέτισε διά χειραψίας κάποιους από τους κατηγορουμένους στο εδώλιο.
Στη λακωνική του δήλωση μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της δίκης ο γνωστός επιχειρηματίας είχε αναφέρει: «Δεν νιώθω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους, παρά μόνο λύπη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, καθώς θα αναγκαστούν τώρα να βρεθούν στη φυλακή. Όμως, η Δικαιοσύνη είναι η ασπίδα της κοινωνίας και θα πράξει το καθήκον της».
Με πληροφορίες από cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης