Οι συνεχείς στοχευόμενοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας στους Ευζώνους Κιλκίς, όχημα που οδηγούσε 29χρονος και διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο υπηκόους Συρίας και έναν υπήκοο Ινδίας, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλη περίπτωση, το βράδυ της Δευτέρας στην Ειδομένη στο Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, 43χρονος, καθώς με το όχημα του μετέφερε έναν 35χρονο και μία 25χρονη με το ανήλικο παιδί της, όλοι τους υπήκοοι Συρίας.

Στην τελευταία περίπτωση, τα ξημερώματα της Τρίτης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν στο Πολύκαστρο έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος με το όχημα του μετέφερε συνολικά 4 υπηκόους Αφγανιστάν.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την παράνομη διακίνηση μεταναστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Διαβάστε επίσης: Κιλκίς: Συνελήφθησαν οδηγοί που μετέφεραν 16 μετανάστες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης