Στα χέρια της ασφάλειας έπεσαν τρία μέλη εγκληματικής ομάδας που είχε «τρυπώσει» σε 15 σπίτια της Αγίας Παρασκευής και αφαιρούσε χρυσαφικά, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Οι τρεις «ποντικοί» συνελήφθησαν λίγο μετά την τελευταία τους διάρρηξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 36 και 43 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από αναζητήσεις, γιατί λίγο πριν είχαν διαρρήξει ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, οι συλληφθέντες, το τελευταίο τετράμηνο τουλάχιστον είχαν συστήσει, μαζί με άλλους συνεργούς τους, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από σπίτια στην περιοχή.

Η ομάδα των διαρρηκτών, κατά τις πρωινές ή απογευματινές ώρες, παραβίαζε πόρτες ή παράθυρα, εισερχόταν στα σπίτια όταν οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 15 κλοπές περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του αυτοκίνητου τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών, ενδυμάτων, διάφορα εργαλεία διάρρηξης, γάντια και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης