Άνεργος, πρώην έμπορος αυτοκινήτων και κάτοικος Αθηνών είναι -σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr- ο 42χρονος που συνελήφθη από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας να επιχειρεί να εξέλθει παρανόμως από τη χώρα, έχοντας κρυμμένα στη ρεζέρβα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε 46.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για λαθρεμπόριο και πλαστογραφία και μεταξύ άλλων περιοριστικών όρων τού είχε επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, επρόκειτο να ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να αγοράσει αυτοκίνητο για λογαριασμό τρίτου προσώπου. Αύριο θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

«Ο εντολέας μου είχε μαζί του όλα τα παραστατικά που απαιτούνται και τα χρήματα ήταν το αντίτιμο της αγοράς του αυτοκίνητου» δήλωσε στο tempo24.gr ο Πατρινός συνήγορος υπεράσπισης του 42χρονου, Αλέξανδρος του Αθανασίου Διαμαντόπουλος, για να προσθέσει «πως δεν γνώριζε πως υπήρχε σε βάρος του σε ισχύ η απόφαση για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Πατρινό Δικηγόρο, ο συλληφθείς εξαιτίας της οικονομικής του κατάστασης θα πραγματοποιούσε το ταξίδι-«αστραπή» στην ευρωπαϊκή χώρα, με σκοπό να αποκομίσει την προμήθεια που θα του αναλογούσε.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία παραβίασης όρων διαμονής και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πατρών.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης