Σπείρα ανηλίκων που διακινούσαν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε, η Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι Αφγανοί, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ένας 24χρονος ομοεθνής τους και ένας Πακιστανός 25 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία είχε ως ορμητήριο σπίτι κοντά στο σημείο που διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο 25χρονος ως επικεφαλής οργάνωνε τη διαδικασία της διακίνησης και συγκέντρωνε τα χρήματα από τις πωλήσεις. 

Ένας 13χρονος είχε τον ρόλο του φύλακα του σπιτιού όλο το 24ωρο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη (13, 15 και 24 ετών) ήταν επιφορτισμένα με τη διακίνηση της ηρωίνης, τροφοδοτώντας πλήθος τοξικοεξαρτημένων ημερησίως.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16 συσκευασίες ηρωίνης, βάρους 22 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με γεμιστήρα 14 φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 7.613 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης