Βίντεο ντοκουμέντο από τον νεαρό που… άλλαζε παπούτσια και κατηγορείται ότι λήστευε επιχειρήσεις και καταστήματα στα νότια προάστια εξασφάλισε η «Ζούγκλα». 

Ο 22χρονος συνελήφθη στη Βάρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία να περιλαμβάνει τρεις ένοπλες ληστείες που έγιναν τον τελευταίο μήνα σε περίπτερο, πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα τυχερών παιγνίων σε Ελληνικό και Γλυφάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός «θόλωνε» τα νερά και οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι μια μονάδα αλεξιπτωτιστών για να τον εντοπίσουν. Όμως τελικά αποδείχτηκε ότι παραλίγο να συλλάβουν τον… αδερφό του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», ο 22χρονος όταν έκανε τις ληστείες φορούσε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών κάτι το οποίο είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί. Όταν κατέληξαν στην ταυτότητα του, διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια τα φορούσε ο αδερφός του και θεώρησαν ότι αυτός ήταν ο δράστης. Μάλιστα, κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, τον προσήγαγαν μέσα από τη στρατιωτική μονάδα όπου υπηρετεί τη θητεία του. Όταν τον οδήγησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο νεαρός δεν γνώριζε το παραμικρό. Το μυστήριο με τα παπούτσια λύθηκε όταν προσήγαγαν και τον 22χρονο αδερφό του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «φορούσε τα παπούτσια του αδερφού του όταν έκανε τις ληστείες χωρίς εκείνος να το γνωρίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του «βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν, δύο αεροβόλα πιστόλια, ο ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων που είχε αφαιρέσει από συναφές κατάστημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης