Στον εισαγγελέα, αναμένεται να οδηγηθεί ένας 27χρονος Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για δύο ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, σε μία εκ των οποίων μάλιστα πυροβόλησε εναντίον υπαλλήλου, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι.

Σύμφωνα με το «Κέρδος», ο 27χρονος συνελήφθη χθες στην περιοχή του Πολυγώνου και όπως προέκυψε από την προανάκριση μαζί με ένα ακόμα άτομο στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 προσέγγισαν με μοτοσυκλέτα στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Ειρήνης στο Πέραμα, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ ο οποίος μετέφερε τσάντα με εισπράξεις της επιχείρησης σε υποκατάστημα τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος Αλβανός πυροβόλησε και τραυμάτισε το θύμα και στη συνέχεια με το συνεργό του αφού πήραν τα χρήματα κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο συλληφθείς όπως προέκυψε από την προανάκριση είναι και ο δράστης της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε στις 9 Αυγούστου 2012 στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε βάρος 49χρονου, από τον οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα ζευγάρι μαύρα γάντια καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης