Το κουβάρι μιας ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν φύλακες οργανωμένης παραλίας στην Βουλιαγμένη εντόπισαν ένα ξεχασμένο σακίδιο, στο οποίο βρέθηκε μια κάμερα με υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι φύλακες άνοιξαν στο σακίδιο και διαπίστωσαν ότι αυτό και το περιεχόμενο του (σ.σ.: η κάμερα, ένα ζευγάρι κυάλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα) ανήκε σε έναν 45χρονο ναυαγοσώστη που γνώριζαν καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι σεκιούριτι ειδοποίησαν τις αρχές όταν συνειδητοποίησαν ότι στην κάμερα έχει καταγραφεί πορνογραφικό υλικό και ιδιαίτερα σκληρές εικόνες με ανήλικα παιδιά, που μάλιστα μιλούσαν ελληνικά. Σε κάποιο σημείο της ανατριχιαστικής ταινίας, άκουσαν μάλιστα τη φωνή του ναυαγοσώστη.

Aπό την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το υλικό δεν προερχόταν από αντιγραφή κάποιου βίντεο που ενδεχομένως είχε σταλεί από το εξωτερικό, αλλά φαινόταν να το είχε μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο χειριστής της κάμερας.

Επιπλέον, διαπίστωσαν πως στα κυάλια του, είχαν προσαρμόσει μικροκάμερα, με την οποία κατέγραφε μαμάδες και μπαμπάδες, την ώρα που έγδυναν τα παιδιά τους, για να τους φορέσουν μαγιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ναυαγοσώστης συνελήφθη και ανακρίνεται. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης