Συνελήφθη ύποπτος για τον φόνο μιας 28χρονης στην Αμαλιάδα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, 00:27
Συνελήφθη ύποπτος για τον φόνο μιας 28χρονης στην Αμαλιάδα
Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα τέσσερα άτομα στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της.

Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου του.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος από τους δύο συλληφθέντες πυροβόλησε.

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο δύο κάλυκες, ενώ ως προς τα αίτια της έντονης λογομαχίας και του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αργά το απόγευμα και τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε περιοχή, περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το φονικό.

Ο συλληφθείς κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, 00:28