Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Βόλο ένας 40χρονος για διακίνηση ναρκωτικών. Αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί του, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου περιήλθαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κλειστός χώρος πάρκινγκ (γκαράζ), ιδιοκτησίας του 40χρονου, χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης και απόκρυψης ναρκωτικών, αλλά και ως χώρος διακίνησής τους (καβάτζα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο, τον οδήγησαν στον χώρο του πάρκινγκ και παρουσία του διενεργήθηκε έρευνα σε σταθμευμένο στο εσωτερικό του γκαράζ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 54χρονου Αλβανού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 6.221,2 γραμμαρίων, και δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 112,3 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ιδιοκτήτη του γκαράζ.Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο χώρος πάρκινγκ έχει εκμισθωθεί σε άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος για τον σκοπό αυτό χρησιμοποίησε πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση τη διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης