Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 38χρονος που είχε πραγματοποιήσει κλοπές σε κοσμηματοπωλεία των νοτίων προαστίων, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 38χρονος συνελήφθη, το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου στην Ομόνοια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του δεκάδες κοσμήματα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο δράστης, κινούμενος συνήθως τις πρώτες πρωινές ώρες, εντόπιζε κοσμηματοπωλεία στα νότια προάστια και αφού παραβίαζε την είσοδο, έμπαινε στο εσωτερικό και αφαιρούσε χρυσαφικά, ρολόγια και πολύτιμους λίθους.

Από την έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, διαρρηκτικών εργαλείων, σπρέι πιπεριού, γάντια και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από κοσμηματοπωλεία στη Γλυφάδα, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη και μία κλοπή από πρατήριο υγρών καυσίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης