Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων που είχαν συμβεί τον τελευταίο μήνα στο Βαρθολομιό Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 15χρονου για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ο δράστης εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού για την εξιχνίαση διαρρήξεων καταστημάτων που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα σε καταστήματα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο 15χρονος είχε διαπράξει στο Βαρθολομιού τις εξής κλοπές:

– Την 5-12-2011 είχε εισέλθει από ανασφάλιστο παράθυρο σε αρτοποιείο 37χρονης ημεδαπής και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
– Την 9-12-2011 διέρρηξε κατάστημα μίνι μάρκετ 41χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, 190 πακέτα τσιγάρων και διάφορα τρόφιμα.
– Την 3-1-2012 διέρρηξε κρεοπωλείο 46χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε μία τηλεόραση με ενσωματωμένο DVD και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και τα τρία κινητά τηλέφωνα που είχε αφαιρέσει τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 15χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης