Συνάντηση του δημάρχου Δέλτα με τον Μητροπολίτη Νεαπολέως για την αναβάθμιση της Δ. Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 16:25
Συνάντηση του δημάρχου Δέλτα με τον Μητροπολίτη Νεαπολέως για την αναβάθμιση της Δ. Θεσσαλονίκης

Τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπολέως  και  Σταυρουπόλεως  κ κ Βαρνάβα  υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο δημαρχείο Δέλτα ο δήμαρχος  Γιάννης Ιωαννίδης , μαζί με τους αντιδημάρχους τον γενικό γραμματέα και τους συμβούλους διοίκησης.

Η συνάντηση διήρκησε για περίπου δύο ώρες  με τους παρευρισκόμενους  να συζητάνε όλες τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά  τον Mητροπολίτη για τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του δήμου για την αναβάθμιση της περιοχής και την βελτίωση της ζωής των πολιτών τονίζοντας ότι ο δήμος Δέλτα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Δέλτα επίσης τόνισε την άμεση ανταπόκριση που είχε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη  στο αίτημα ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών του δήμου , καθώς αποφασίστηκε η δημιουργία  ομάδας επίλεκτων 30 αξιωματικών της ΟΠΚΕ  για την αστυνόμευση του δήμου Δέλτα σε εικοσιτετράωρη βάση.

Παράλληλα συζήτησε για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την απομάκρυνση των εκατοντάδων ακινητοποιημένων βαγονιών του ΟΣΕ  από την περιοχή της Μαγνησίας και των Διαβατών. Επίσης τον ενημέρωσε για την αναμονή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  ειδικών  μηχανημάτων για την απομάκρυνση των μπαζών και των ογκωδών απορριμμάτων από τα όρια του οικισμού Αγία Σοφία στα Διαβατά αλλά και για τις επαφές που προγραμματίζει προκειμένου να διεκδικήσει ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για τους πολίτες του δήμου Δέλτα.

«Σεβασμιότατε θέλω να είστε σύμμαχος μας στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να αφήσουμε έναν τόπο σύγχρονο στις επόμενες γενιές» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα απευθυνόμενος στον κ Βαρνάβα , τον οποίο συνεχάρη και παράλληλα ευχαρίστησε για τη δράση του και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ως μητροπολίτης Νεαπολέως Σταυρουπόλεως  για την ανάπτυξη της  περιοχής.  

 Ο κ Βαρνάβας από την πλευρά του επιβράβευσε  τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για τις προσπάθειες τους  τονίζοντας ότι χρειάζεται ενότητα για  «Είμαι στη διάθεση σας για να συμβάλλω όπως μπορώ για το καλό της περιοχής» απάντησε ο κ Βαρνάβας και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός αρραγούς μετώπου από όλους τους δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης  με σκοπό την αποτελεσματική διεκδίκηση των συμφερόντων όλων των κοινοτήτων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 16:25