Συνάντηση Γ. Πατούλη με ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Κουκάκι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 15:30
Συνάντηση Γ. Πατούλη με ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Κουκάκι

Τις προοπτικές ενίσχυσης και διεύρυνσης της συνεργασίας με την εκκλησία προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών συζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κουκάκι.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο εφημέριος του Αγ. Κωνσταντίνου Ομόνοιας πατήρ Σεραφείμ και ο εφημέριος του Αγ. Αιμιλιανού Σεπολίων πατήρ Νικόλαος, παρέστη και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι είναι προτεραιότητα η επένδυση στην ανάπτυξη κέντρων Πολιτισμού Αθλητισμού και Εκπαίδευσης στις ενορίες σε συνεργασία με την Περιφέρεια. «Μέσα από μια σωστή και οργανωμένη προετοιμασία και με την κατάλληλη επιστημονική συνεργασία για την κατάρτιση ειδικών μελετών Περιφέρεια και Εκκλησία μπορούμε να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού» τόνισε ο ίδιος προσθέτοντας ότι: «Θα στηρίξω με κάθε δυνατό μέσο το κοινωνικό έργο της εκκλησίας μας. Θα είμαι δίπλα αρωγός και σύμμαχος του εμπνευσμένου κλήρου που εργάζεται για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 15:30