Στο πόδι… βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της Ηπείρου, προκειμένου να εντοπίσουν μια νεαρή Ρουμάνα ιερόδουλη που έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στη zougla.gr o Nίκος Κουδούνης, Έλληνας δημοσιογράφος που εργάζεται στη Ρουμανία, η 37χρονη καταζητείται από την Ιντερπόλ, επειδή είναι φορέας του AIDS και γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ανέφερε πως τα ίχνη της 37χρονης αλλοδαπής χάθηκαν πέρυσι την άνοιξη και πριν από μία εβδομάδα επικοινώνησε με την οικογένειά της από κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, κάποιος άλλος απέστειλε μήνυμα στα συγγενικά της πρόσωπα από το ίδιο τηλέφωνο, γράφοντας να μην την ενοχλήσουν ξανά, διότι έτσι κι αλλιώς δεν θα τη βρουν ποτέ.

Ο σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία της Ρουμανίας και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πως το τηλεφώνημα έγινε από τα Ιωάννινα και έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται στις γύρω περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης