Κλειστό θα παραμείνει γνωστό beach bar στη Μύκονο μετά από κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο προσωπικό και συγκεκριμένα σε υπάλληλο γραφείου που εργάζεται σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του, το μαγαζί ενημέρωσε για την διεξαγωγή μοριακών τεστ και στους υπόλοιπους εργαζομένους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Alemagou» που βρίσκεται στην περιοχή της Φτελιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιχνηλάτηση έχει ήδη ξεκινήσει και ο εντοπισμός των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISOBOX.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν στο Instagram, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, ανέφεραν:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν υποβληθεί σε τεστ 80 άτομα από το σύνολο του προσωπικού και αναμένεται τα κρούσματα να είναι πολύ περισσότερα από ένα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, είχε βάλει λουκέτο δύο μηνών στο συγκεκριμένο beach bar λόγω μη τήρησης των μέτρων, καθώς φωτογραφίες και βίντεο που έρχονταν στη δημοσιότητα έδειχναν μεγάλο συνωστισμό των θαμώνων.

Ωστόσο, με τροπολογία που είχε περάσει στη Βουλή λίγες ημέρες αργότερα, το μαγαζί άνοιξε και πάλι. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης