Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου είχε σήμερα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, για θέματα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν.

Σχετικά με την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των συμβασιούχων, ο κ. Μπαλάφας έκανε σαφές ότι έχουν καταβληθεί όλες οι δυνατές προσπάθειες για να επιλυθούν τα διοικητικά και τεχνικά προβλήματα που έχουν προκύψει και οι τρεις οφειλόμενοι μισθοί θα καταβληθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την ομαλοποίηση της έγκαιρης καταβολής της μισθοδοσίας τους για να μην υπάρχουν από εδώ και πέρα καθυστερήσεις.

Όπως διευκρινίζει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η πληρωμή των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου που απασχολούνται στην Υπηρεσία Ασύλου γίνεται μέσω συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπου τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα, όμως, υπήρχε μέχρι τώρα χρονική καθυστέρηση στις διαδικασίες, η οποία θα ομαλοποιηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης