Στα ίχνη συμμορίας που ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων φαρμακείων και σε διάρρηξη καταστήματος σιδηρικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν αστυνομικοί ύστερα από έρευνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, για την υπόθεση συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας άνδρας, ηλικίας 31 ετών, καθώς -σύμφωνα με την αστυνομία- από κοινού με άλλους τρεις συνεργούς του διέρρηξε συνολικά 14 φαρμακεία κι ένα κατάστημα σιδηρικών, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των συνεργών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Τούμπα, όπου νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε διαρρήξει με τους συνεργούς του φαρμακείο στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Στο στόχαστρο της συμμορίας, από τις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, μπήκαν φαρμακεία και κατάστημα σιδηρικών σε διάφορες περιοχές (Τούμπα, Χαριλάου και Ανάληψη).

Η λεία τους υπερβαίνει τα 5.800 ευρώ και περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του συλληφθέντος, του 27χρονου συνεργού του, όπως και εναντίον ακόμη δύο ατόμων, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης