Φως στα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού, που έκανε τις διακοπές της στην Ικαρία και αγνοείται από τη Δευτέρα, προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές. Το κινητό τηλέφωνό της εξέπεμψε σήμα ένα εικοσιτετράωρο αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.  Δεν είναι γνωστό όμως εάν αυτό ενεργοποιήθηκε από την ίδια την αστροφυσικό, ή από κάποιον άλλο ο οποίος το βρήκε ή το είχε αποσπάσει.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει δύο στίγματα εκπομπής από το κινητό της 34χρονης, σε δύο διαφορετικά σημεία. Το ένα στίγμα εξέπεμψε από τους Φούρνους και το δεύτερο από ορεινή περιοχή της Ικαρίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛ.ΑΣ., με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου επικεντρώνονται οι έρευνες.

Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή επιστήμονας βγήκε για τρέξιμο το πρωί της Δευτέρας και δεν επέστρεψε ποτέH υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται και να εγείρονται ερωτήματα όταν το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως αστυνομικοί βρήκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλα στο μπάνιο του δωματίου ξενοδοχείου όπου διέμενε η αγνοούμενη με τον σύντροφό της. Οι εγκληματολόγοι ανίχνευσαν επίσης τρεις κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου είχε ξαπλώσει η  Νatalie Christopher.

Ο σύντροφός της στην κατάθεσή του απέδωσε την παρουσία αίματος σε ρινορραγία της κοπέλας το βράδυ πριν την εξαφάνισή της. 

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών:

Για την έρευνα που έχει σημειώσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών, Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού που «χτενίζουν» την περιοχή. 

Φωτογραφίες από τις έρευνες των Αρχών:

Φωτογραφίες: ikariaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης