Χειροπέδες πέρασαν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί σε επτά άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όταν πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 63χρονης η οποία απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 70χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε έξι άτομα τη διενέργεια παιχνιδιού ζαριών στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.330 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης