Στη σύλληψη πέντε ατόμων (τριών Ελλήνων και δύο αλλοδαπών) για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια και για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς και επτά ατόμων (πέντε ανδρών και δύο γυναικών), επίσης για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε επιτρέψει σε τέσσερα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με παιγνιόχαρτα, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, 66 πλήρεις τράπουλες και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Επιπλέον, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, οι οποίοι παρευρίσκονταν στο σπίτι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων, περί όπλων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού».

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης