Κύκλωμα που φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών εξάρθρωσαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, συλλαμβάνοντας τρία άτομα. Για την ίδια μάλιστα υπόθεση, συνελήφθη στην Κάρπαθο και ένας ακόμη άνδρας ο οποίος φέρεται να ήταν ο παραλήπτης ποσότητας ινδικής κάνναβης.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ελέγχου μέσα σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του λιμενικού εντόπισε κάνναβη στις αποσκευές μιας 24χρονης, συνολικού μεικτού βάρους 338 γραμμαρίων καθώς και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης 118 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατάθεση της η 24χρονη ανέφερε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από το σπίτι ενός ζευγαριού αλλοδαπών, 35 και 38 ετών, όπου έπειτα από έφοδο, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο σακούλες με κάνναβη βάρους 39 γραμμαρίων και 7,1 γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με άγνωστη ουσία, χρώματος λευκού, μεικτού βάρους 25,4 γραμμαρίων. Στο σπίτι επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας, ενώ τα στελέχη του λιμενικού απέστειλαν για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους δείγμα της λευκής ουσίας που βρέθηκε ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι.

Ταυτόχρονα στην Κάρπαθο, κλιμάκιο λιμενικών εντόπισε και συνέλαβε στο λιμάνι έναν 29χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να ήταν ο αποδέκτης των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή της η 24χρονη.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης