Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στο Ρέθυμνο, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, μετά από αξιοποίηση στοιχείων της τοπικής ΕΛ.ΑΣ..

Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 31 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, όταν ο 29χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ κατά την ώρα που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες τον 31χρονο. Οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ. Από έρευνα επίσης, εντοπίστηκε συγκεκριμένος χώρος τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 450 γραμμάρια κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Επίσης από τη συνεχιζόμενη έρευνα βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, κάνναβης, ενώ στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν 137,7 γραμμάρια κάνναβης μικροποσότητα παραισθησιογόνων ουσιών γνωστά ως μανιτάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης