Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δύο άνδρες ηλικίας 31 και 30 ετών.

Αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες για έλεγχο, με αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, να πετάξουν στο έδαφος πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αμέσως στο όχημα και στους δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούλιο 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις κλοπές κατηγορείται 33χρονος Έλληνας, διότι με βάση τα στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, αφαίρεσε από οικίες μιας 34χρονης Ελληνίδας και ενός 37χρονου Έλληνα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ. Τέλος, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για κλοπή δικύκλου στο Ηράκλειο. Χθες το βράδυ, ενημερώθηκαν οι αρχές για την κλοπή από τον 39χρονο ιδιοκτήτη της μηχανής, με αποτέλεσμα την αναζήτηση, και τελικά σύλληψη του 22χρονου.

Η μηχανή εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης