Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατά την προσπάθειά τους να φύγουν σε χώρες του εξωτερικού με πτήσεις τσάρτερ.

Σύμφωνα με το flashnews, πρόκειται για μια 27χρονη Ελληνίδα, η οποία κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμο αλλοδαπό και για πλαστογραφία πιστοποιητικών, και για έναν 23χρονο Σύριο που κατηγορείται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης αναζητείται ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος μαζί με την 27χρονη, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου προκειμένου να ταξιδέψουν σε χώρα του εξωτερικού. Κατά την διαδικασία της επιβίβασης τους, διαπιστώθηκε ότι αντί του 21χρονου, προσήλθε να ταξιδεύσει ο 23χρονος αλλοδαπός, συνοδευόμενος από την 27χρονη, έχοντας στην κατοχή του την ταυτότητα και το εισιτήριο του προαναφερθέντα Έλληνα, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 34χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω επιχείρησαν να ταξιδέψουν, σε χώρα του εξωτερικού, έχοντας στην κατοχή τους, ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης