Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο 22χρονοι ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι στις (5-1-2018) το απόγευμα, στο Άνω Ευηνοχώρι έθεσαν σε κυκλοφορία ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, πραγματοποιώντας συναλλαγή σε κατάστημα.

Οι ίδιοι δράστες λίγη ώρα αργότερα αποπειράθηκαν να θέσουν σε κυκλοφορία και άλλο πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, σε κατάστημα ψιλικών στην ίδια περιοχή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν ένα πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 πακέτα τσιγάρων, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της παράνομης δράσης τους.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: onairnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης