Στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για σωματεμπορία, βιασμό, σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Οι ένστολοι που χειρίστηκαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας μιας 20χρονης από τη Βουλγαρία, διαπίστωσαν ότι η 24χρονη, που είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012, εκμεταλλευόμενη την άσχημη οικονομική της κατάσταση και με την υπόσχεση ότι θα τη φέρει στην Ελλάδα για να εργαστεί, την έφερε στη χώρα μας, όχι όμως για να κάνει αυτά που της είχε υποσχεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, την έφερε σε σπίτι στην Αθήνα, της πήρε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την εξανάγκαζε με απειλές και σωματική και ψυχολογική βία να εκδίδεται σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 τον ρόλο της μεταφοράς, της επιτήρησης και της αφαίρεσης των εσόδων από το θύμα τον ανέλαβε ο 26χρονος συλληφθείς, ο οποίος μόλις είχε αποφυλακιστεί και ανάγκαζε, επίσης, την 20χρονη να εκδίδεται με τη χρήση έντονης σωματικής βίας. Επιπλέον, οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τη βίασαν.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία όπου έμενε η 20χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων, το δελτίο ταυτότητας της 20χρονης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα ετών.

Στην 20χρονη παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ έχει αιτηθεί τον επαναπατρισμό της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης