Λόγω του «Μεγάλου Περιπάτου», ως γνωστόν, εδώ και εβδομάδες η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται κυρίως από τους περιφερειακούς δρόμους γύρω από την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου. Τις ώρες αιχμής η κατάσταση είναι απελπιστική. Αν προσθέσει κανείς τη ζέστη, το καυσαέριο και τα νεύρα, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης».

Γωνία Ιπποκράτους και Σκουφά, στις 10:30 το πρωί, η κίνηση και χωρίς το όχημα αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων είναι μεγάλη. Πρόκειται για νευραλγικό σημείο. Όταν μάλιστα δεν λειτουργεί η Πανεπιστημίου, το ρεύμα από Αλεξάνδρας προς το κέντρο της Αθήνας, μέσω των παράλληλων οδών Ιπποκράτους, Ζωοδόχου Πηγής, Θεμιστοκλέους κ.λπ., διοχετεύεται προς τις οδούς Σκουφά και Σόλωνος για όλους εκείνους που κατέρχονται προς το «downtown».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος των Αθηναίων, με τις ζαρντινιέρες από λαμαρίνα και την ξεβαμμένη μπογιά στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου, ακόμα και στα σημεία όπου περπατούν μόνο οι πεζοί, είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει τα «τεθωρακισμένα» του, δηλαδή τα απορριμματοφόρα, την ώρα αιχμής στο κέντρο της πόλης να μαζέψουν τα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος. Απόδειξη η φωτογραφία που παρουσιάζει το zougla.gr.

Το απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται μπροστά από το λεωφορείο

Προφανώς το έκανε αυτό για να μην ξενυχτήσουν ή για να μην ξυπνήσουν νωρίς τα πληρώματα και ενοχληθούν οι συνδικαλιστές σύμμαχοι της παράταξής του. Μπράβο, κύριε δήμαρχε!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης