Σοκαρισμένη δηλώνει η σύντροφος του 21χρονου από τη Ρόδο ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Η ίδια μίλησε για τον 21χρονο και αποκάλυψε ότι ακόμη και μετά το έγκλημα συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Σε δηλώσεις της στο Star η σύντροφος του 21χρονου ανέφερε:

– Πώς ήτανε;

– «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».
– Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

– «Όχι ποτέ».
«Για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», είπε η νεαρή κοπέλα.
«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω» τόνισε.
Η κοπέλα είναι ζευγάρι με τον Έλληνα φερόμενο ως δράστη τους τελευταίους μήνες. Γνωρίστηκαν στη Ρόδο και ερωτεύθηκαν.

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα πάω στη φυλακή να του μιλήσω. γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι θα πάω» αναφέρει.
«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα Φαντάζομαι τι έχει ζήσει αυτή η κοπέλα εκεί δεν ξέρω δεν μπορώ δεν θα ήθελα καν όχι στη θέση της δεν θα ήθελα κανένας να ήταν στη θέση της. Έχω κλάψει πάρα πολύ. Δεν τρώω τίποτα είμαι άλλος άνθρωπος» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης