Τις εφιαλτικές ώρες που έζησε μέσα στο σπίτι της στην Κέρκυρα που τυλίχθηκε στις φλόγες περιγράφει η μάνα που πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο με το μωρό της αγκαλιά. 

«Έκανα αυτό που θα έκανε η κάθε μάνα για το παιδί της , είδαμε το θάνατο, αγκαλιαστήκαμε και βλέπαμε το θάνατο να έρχεται», λέει η κ. Χριστιάνα Σκλήρη μιλώντας στην κάμερα του startmediacorfu.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι να έκανα; Από 24, όχι από 14 μέτρα θα πηδούσα», ανέφερε η συγκλονισμένη η μητέρα.

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Να φωνάζουμε βοήθεια, να είναι από κάτω ο κόσμος και να μη μπορεί να βοηθήσει. Να έχω αγκαλιά το παιδί μου και να μου φωνάζει θα “πεθάνουμε”. Βλέπαμε τον άνδρα μου να καίγεται».

«Βλέποντας τον θάνατο να έρχεται και να μου μιλάει, αρπάζω το παιδί μου και πέφτουμε από το μπαλκόνι», είπε μεταξύ άλλων για τη στιγμή που πήρε την απόφαση να πηδήξει μαζί με το παιδί της από ύψος 14 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι της Κέρκυρας πήρε φωτιά το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου και οι ένοικοι γλίτωσαν από θαύμα. Για καλή τους τύχη, η μητέρα και το μωρό της, σώθηκαν από την τέντα του εστιατορίου που βρισκόταν κάτω από το σπίτι της.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης