Την αντίθεσή τους στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών εξέφρασαν χθες το βράδυ σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Δήμος Τριφυλίας, η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και οι κοινωνικοί φορείς της πόλης.

«Όχι στο κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, ναι στην ασφάλεια των πολιτών και των καταστημάτων, όχι στην πολιτική των δύο άκρων, ναι στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας» αναγραφόταν σε πανό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Φιλιατρά υπάρχει αναστάτωση και αναβρασμός και διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση πως δε θα αφήσουν στο έλεος την πόλη και τη ζωή τους. Πόλη που διαρκώς υποβαθμίζεται και ζωή που, επίσης, υποβαθμίζεται, καθώς από τα προηγούμενα χρόνια μπαίνουν «λουκέτα» σε υπηρεσίες.

Η θέση τους για παραμονή του Α.Τ. Φιλιατρών σε λειτουργία, με παράλληλη ενίσχυσή του με ανθρώπινο δυναμικό, είναι, λένε, αδιαπραγμάτευτη.

Πάντως, γεγονός είναι ότι ακόμα και χθες στα Φιλιατρά σχεδόν κανένας δεν πίστευε πως με το συλλαλητήριο θα καταφέρουν κάτι, θεωρώντας πως οι αντιδράσεις και παρεμβάσεις έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και έξι, τουλάχιστον, μήνες και όχι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης