«Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν» ανέφερε η θεία της Ειρήνης Λαγούδη μιλώντας το βράδυ της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε δικαιωμένη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για τον θάνατο της ανιψιάς της.

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανέναν λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί. Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη» είπε η θεία της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο στη λίμνη Τριχωνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ειρήνη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε; Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης