Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος που είχαν συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία για την επίθεση που είχε δεχτεί 9χρονο αγοράκι από τα σκυλιά ράτσας Cane Corso, στις Σέρρες.

Ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους ορίζοντας δικάσιμο ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τη συλλογή πληροφοριών προκειμένου να κλείσει  ο φάκελος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβλήθηκαν σε βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που σχετίζονται με τη φύλαξη ζώων και τις σωματικές βλάβες από αμέλεια μετά από μήνυση της μητέρας του παιδιού.

Ο 49χρονος πατέρας έχει στην κατοχή του τα τρία σκυλιά και ο 24χρονος γιος του φέρεται να άνοιξε την πόρτα του κτήματος απ’ όπου βγήκαν τα ζώα.  

Ο 9χρονος φέρει τραύματα από τα δαγκώματα των σκυλιών μέχρι ψηλά στο μηρό, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει το infoserres.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών φέροντας θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα πόδια ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσος Ματάκος ανέφερε πως θα πάρει σύντομα εξιτήριο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης