Η κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη τη χώρα συνεχίζεται. Αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, οι χιονοπτώσεις δυσχέραναν την κυκλοφορία των οχημάτων και οι υπηρεσίες των Δήμων και των Περιφερειών είναι παντού σε ετοιμότητα.

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, και λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε και την Αρκαδία, το Arcadia Portal επικοινώνησε με τους υπευθύνους και σας ενημερώνει σε ποιες περιοχές θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Σπύρο Βρέντα, αρμόδιο αντιδήμαρχο σε θέματα Παιδείας, πληροφορηθήκαμε ότι τα σχολέια θα ανοίξουν κανονικά στην Τρίπολη.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ – ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μαντάς, δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, μας είπε ότι τα σχολεία σε ολόκληρο τον Δήμο θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από τα σχολεία του Καστρίου και του Αγίου Πέτρου, τα οποία με απόφαση δημάρχου (δείτε ΕΔΩ) δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ο κ. Λυσίκατος, δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, μας είπε ότι θα σχολεία σε Πελετά, Τυρό και Λεωνίδιο θα ανοίξουν κανονικά, ενώ επεσήμανε ότι τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε πλήρη κινητοποίηση και δεν έχουν επιτρέψει να κλείσουν οι δρόμοι λόγω χιονιού.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Δ. Παπαδόπουλο, πληροφορηθήκαμε ότι τα σχολεία της Μεγαλόπολης θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και με τον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλο ενημερωθήκαμε ότι όλα τα σχολεία του δήμου Γορτυνίας θα ανοίξουν με μία δίωρη καθυστέρηση έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους μαθητές και για τη μετακίνησή τους προς τα σχολεία. Όπως ανέφερε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10:00 έτσι ώστε να είναι ανοιχτοί και ασφαλείς οι δρόμοι για τους πεζούς μαθητές αλλά και για τα οχήματα που θα τους μεταφέρουν.

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης