Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας 14χρονος μαθητής, γόνος πασίγνωστης οικογένειας της περιοχής του Ρίου, ο οποίος χθες το μεσημέρι παρασύρθηκε από ένα τζιπ.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο μικρός επέστρεφε από το σχολείο μαζί με τον μικρότερο αδελφό του. Και οι δύο επέβαιναν στα ποδήλατά τους και μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, όταν ο 14χρονος παρασύρθηκε από ένα τζιπ, με οδηγό μία γυναίκα, που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα μακριά και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς δύο γυναίκες.

Σοκαρισμένος ο μικρότερος αδελφός άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στο σημείο όπου παρασύρθηκε ο 14χρονος, που είναι μαθητής της Γ’ γυμνασίου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια περαστικών και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρότερος αδελφός του τραυματία έχει υποστεί σοκ.

Οι τρεις γυναίκες οδηγοί οδηγήθηκαν στην Τροχαία Πατρών για να δώσουν κατάθεση σε σχέση με τις συνθήκες του ατυχήματος και αργά το απόγευμα της Τετάρτης αφέθησαν ελεύθερες.

Η Τροχαία Πατρών διεξάγει επισταμένη έρευνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης