Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει ΔΕΘ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 10:39
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει ΔΕΘ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ από σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη εν όψει των αυριανών εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και των συλλαλητηρίων που διοργανώνουν τα συνδικάτα.

Το χορό των κινητοποιήσεων θα ανοίξουν σήμερα οι ένστολοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα διαμαρτυρία, διεκδικώντας «αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών και επιστροφή των αναδρομικών - κατ' εφαρμογήν της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας» καθώς και την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων.

Αύριο Σάββατο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 6.00 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Από το πρωί σήμερα έως και τις 15.00 το απόγευμα της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου δεν επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της, Λ. Στρατού, από Καυτατζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου, Αγ. Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φιλήμονος Δραγούμη, Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου, Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης, Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Μ. Ανδρόνικου, από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Προξένων, καθ' όλο το μήκος της, Φιλήμονος Δραγούμη, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Κασσάνδρου, Κασσάνδρου, από Φιλήμονος Δραγούμη μέχρι Προξένων και Αγίας Τριάδος, από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου.

Επίσης, απαγορεύεται η στάση - στάθμευση, στις οδούς Τσιμισκή και Εγνατία, καθώς και στη Λεωφόρο Νίκης.

Αύριο Σάββατο, από τις 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Λεωφόρο Στρατού, από Καυτατζόγλου, μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου, Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος, Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου, Λεωφ. Νίκης, καθ' όλο το μήκος της. Κουντουριώτη, καθ' όλο το μήκος της, Κ. Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου, Κασσάνδρου, καθ' όλο το μήκος της, Προξένων, καθ' όλο το μήκος της, Φιλήμονος Δραγούμη, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Κασσάνδρου, Τσιμισκή, καθ' όλο το μήκος της και Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Φιλήμονος Δραγούμη.

Εναλλακτικά, από τις 14.00 του Σαββάτου και μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εκδηλώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται (από ανατολικά προς δυτικά), μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά , μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 10:48