Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις πολιτικών κομμάτων, οργανώσεων αλλά και εργατικών σωματείων, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που επιχειρεί να καταργήσει το δικαίωμα εργαζομένων, λαού και νεολαίας στη διαδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, η ΝΔ επιχειρεί να ψηφίσει εσπευσμένα το νομοσχέδιο την Πέμπτη 9 Ιουλίου, ένα νομοσχέδιο που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως «τερατούργημα». 

Για τον σκοπό αυτό, σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια πραγματοποιείται συγκέντρωση από την Επιτροπή για την Ελευθερία στη Διαδήλωση, την οποία έχουν συγκροτήσει αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος, συνδικαλιστές, μέλη οργανώσεων της μαχόμενης Αριστεράς και άλλοι. 

Το ΜΕΤΑ για ακόμη μια φορά δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στο κρίσιμο αυτό νομοσχέδιο που αφορά και στο συνδικαλιστικό κίνημα και τη δράση του και καλεί τους εργαζομένους, τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία να αγωνιστούν για να το καταργήσουν στην πράξη, μέσα από δυναμικές και απεργιακές κινητοποιήσεις και δράσεις, στους δρόμους του αγώνα Τους καλεί, δε, να δώσουν μαζικό και δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από τον φακό του zougla.gr: 

Δείτε βίντεο από τον φακό του zougla.gr: 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης