Η αναβάθμιση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στα Καμίνια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να παραδοθεί με σύγχρονες προδιαγραφές στους κατοίκους του δήμου. Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια, εντός και εκτός του κτιρίου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Πειραιά, το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 716.076,45 ευρώ. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε: «Θεωρώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν διέθετε επί σειρά ετών ο Πειραιάς σύγχρονους και επαρκείς αθλητικούς χώρους, με δεδομένο ότι είναι μία πόλη με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις σε αθλητικό επίπεδο. Αυτό εμείς θέλαμε να το αλλάξουμε και τα καταφέρνουμε με προσπάθεια, σχέδιο και σταθερά βήματα. Τα τελευταία πέντε χρόνια προχωρήσαμε στην ανακατασκευή γηπέδων και γυμναστηρίων σε ολόκληρη την πόλη, όπως είναι τα γήπεδα Φοίνικα, Πορφύρα και Αγίου Διονυσίου, το κλειστό γυμναστήριο Σαλπέας, το Θεμιστόκλειο, γήπεδα μπάσκετ, Beach Volley και 5×5 στα Βοτσαλάκια, στη δημιουργία σκοπευτηρίου κ.ά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Σταυρούλα Αντωνάκου, μίλησε για ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της πόλης. «Ως πρώην αθλήτρια, παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση, γνωρίζω καλά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν για τους αθλητές σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές. Τα τελευταία πέντε χρόνια καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες, είτε με ίδιους πόρους είτε με χρηματοδότηση από άλλες πηγές, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας και το επιτύχαμε, καθώς και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά έχουν γίνει μεγάλες παρεμβάσεις σε επίπεδο αθλητικών υποδομών», επιθσήμανε η κ. Αντωνάκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης