Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου για την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και συλληφθεί συνολικά 9 άτομα από τα τουλάχιστον 11 που σύμφωνα με τους «αδιάφθορους» εμπλέκονται. Ωστόσο διαφεύγει ένας σκληρός Αλβανός κακοποιός για τον οποίο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Φέρεται μάλιστα να είναι και ο αρχηγός της οργάνωσης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα, αλλά και σε περιοχές των Τρικάλων και των Γρεβενών. Η σπείρα διακινούσε τα ναρκωτικά σε Αττική και βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εμπλέκεται ένα άτομο της ασφάλειας το οποίο υπηρετεί στην Αθήνα και ένας αστυνομικός από την περιοχή των Γρεβενών. Το κύκλωμα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών και  αποτελούνταν από Έλληνες και Αλβανούς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είχαν κεντρικό ρόλο στην οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλα. Οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων τους παρακολουθούσαν στενά εδώ και κάποιους μήνες. Οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σχετικά με τον δεύτερο αστυνομικό, ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλία, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο,

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει πως θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης