Επιστολές προς τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε η Περιφέρεια Αττικής μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, τα οικονομικά προβλήματα συνδυαζόμενα και με τα προβλήματα ανασυγκρότησης και λειτουργίας του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρέος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου αγγίζει τα 83 εκατ. ευρώ ενώ 37 εκατ. ευρώ διεκδικούν ιδιώτες οι οποίοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το περιεχόμενο και των δύο επιστολών συζητήθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα ο κ. Σγουρός με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε ότι κατανοεί πλήρως τα προβλήματα που υπάρχουν, ζήτησε τη λεπτομερή καταγραφή τους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης