Σε ειδικούς ελέγχους στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, προέβησαν ύστερα από καταγγελίες, το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε), καθώς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Φαίνεται να είναι κοινό μυστικό για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου αλλά και για τους κατοίκους των Τρικάλων το θέμα σχετικά με την νομιμότητα του κτηρίου του ΟΚΑΝΑ μέσα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, η διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, έχει να αντιμετωπίσει τη νομιμότητα των συνεργείων, την ασφάλιση των εργατών, που έχει αναθέσει να δουλεύουν στην οικοδομή του κτηρίου του ΟΚΑΝΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, έχει να αντιμετωπίσει γενικότερα οικονομικά θέματα νομιμότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς , δεν εξηγείται η ταυτόχρονη παρουσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στα γραφεία του Νοσοκομείου.

Όπως πληροφορεί επίσης το trikalanews, στο ρεπορτάζ του, τα στόματα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έχουν ανοίξει και οι μέχρι πρότινος «εκφοβισμένοι» εργαζόμενοι, άρχισαν να μιλούν, τόσο για μια πολιτικό μηχανικό που πηγαινοέρχεται Αθήνα-Τρίκαλα και μένει σε κεντρικό, ιστορικό και ακριβό ξενοδοχείο στο κέντρο των Τρικάλων, όσο και για την δωρεά για την κατασκευή της στέγης στο Παλιό Κτήριο του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης