«Βροχή» πέφτουν τα λουκέτα σε μπαρ και άλλες επιχειρήσεις, μετά τις «εφόδους» που κάνουν κλιμάκια ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Από του ελέγχους που διενήργησαν το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της ΑΑΔΕ σε νησιά και όχι μόνο, διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις, με αποτέλεσμα να μπει 48ωρο «λουκέτο» σε αρκετές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσά τους, μάλιστα, βρίσκεται και νυχτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο, στο οποίο εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος. Οι ελεγκτές επισκέφθηκαν το μαγαζί ως πελάτες και στις 5.00 τα ξημερώματα προέβησαν σε έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι δεν είχαν κοπεί 27 αποδείξεις, αξίας 3.500 ευρώ.

Ακόμη, «λουκέτο» μπήκε για 48 ώρες, μεταξύ άλλων, σε κέντρο αισθητικής στη Σαντορίνη, σε μπαρ στην Ύδρα, σε καφέ-μπαρ στη Μύκονο, αλλά και σε δύο εστιατόρια στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά, 48ωρο «λουκέτο» για μπήκε στα εξής καταστήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στη Σαντορίνη, σε κέντρο αισθητικής και σε κατάστημα με σουβενίρ δίπλα στο τελεφερίκ
– Στην Υδρα, σε μπαρ που δεν είχε κόψει 15 αποδείξεις
– Στο Μοσχάτο, σε ψητοπωλείο για 29 αποδείξεις
– Στη Μύκονο, σε καφέ μπαρ
– Στη Ζάκυνθο, σε εστιατόριο στις περιοχές Πλάνου και Λαγανά για 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα, σε επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών στο Καλαμάκι (23 αποδείξεις) και στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος για 27 αποδείξεις αξίας 3.500 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης