«Οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι, φυσικά, απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μια εγκληματική συμμορία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή.

«Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε από μερίδα του Τύπου, ότι, δηλαδή, δήλωσα στο ανωτέρω υπόμνημά μου ότι η συνάντησή μου με τον κατηγορούμενο Παπαγγελόπουλο και τον Νίκο Παππά έλαβε χώρα ύστερα από πιέσεις του κράτους του Ισραήλ είναι απολύτως ανακριβές», προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μιωνή συνεχίζει: «Όπως είναι αυτονόητο, το κράτος του Ισραήλ, δεν αναμειγνύεται στην επίλυση ιδιωτικών διαφορών, όπως αυτή που είχα με τον Ιωάννη Φιλιππάκη και τον Αλέξανδρο Τάρκα. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά έγινε είναι ότι η συνάντηση έλαβε χώρα ύστερα από απαίτηση του Ιωάννη Φιλιππάκη προς τον Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, ο οποίος, όπως προκύπτει και από τους διαλόγους, είχε συναντηθεί την προηγούμενη ημέρα με τον κ Παππά. Όλα τα άλλα σενάρια αποσκοπούν στο να θολώσουν τα νερά μιας πολύ βρώμικης πράξης εκβίασης, που ελπίζω να διαλευκανθεί πλήρως στο Ειδικό Δικαστήριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης