Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σάμου το περιστατικό ξυλοδαρμού δημοσιογράφου τοπικού ραδιοφωνικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, την ώρα μάλιστα που είχε εκπομπή στον αέρα!

Σύμφωνα με τη «Σαμιακή Γνώμη», πρόκειται για τον δημοσιογράφο Γιάννη Νέγρη, ο οποίος μισή ώρα πριν τελειώσει την ενημερωτική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm 99,8 και αφού είχε ολοκληρώσει την τηλεφωνική συνέντευξη που είχε με τον Γιώργο Αυτιά, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο άτομα μέσα στο στούντιο του ραδιοφώνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδκότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, γύρω στη 13.30 ένας μεσήλικας άντρας εισέβαλε στο στούνιο και άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι τον δημοσιογράφο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ηχολήπτριας του σταθμού.

Ο δημοσιογράφος προσπαθώντας να προστατευθεί από τα χτυπήματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, προκειμένου να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Στη συνέχεια, εισέβαλε στον χώρο και δεύτερο νεαρό άτομο που άρχισε και αυτό να τον γρονθοκοπεί. Οι δύο δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στο στούνιο, σπάζοντας υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Σαμιακή Γνώμη, οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία, φέρονται να είναι ο πατέρας και τον αδελφός ενός καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ποινικού περιεχομένου που ερευνούσε ο κ. Νέγρης και πιθανόν να προέβησαν στον ξυλοδαρμό για να «λύσουν διαφορές» για λογαριασμό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης