Ιούλιος 2010. Ο μικρός Παναγιώτης Τ. βρίσκεται με τους δικούς του σε παραλία της Σάμου και απολαμβάνει το παιχνίδι του. Αποφασίζει να επισκεφθεί το λούνα παρκ της περιοχής… που αποδεικνύεται -και αυτό δυστυχώς- άλλη μια επικίνδυνη παγίδα.

Ο 11χρονος Παναγιώτης, όπως φαίνεται από τα πλάνα που εξασφάλισε «Το ΧΩΝΙ», ανεβαίνει την πρώτη φορά στη φουσκωτή τσουλήθρα, γλιστρά με ορμή και καταλήγει στην άμμο. Ο μικρός, πριν ανέβει για δεύτερη φορά στο φουσκωτό παιχνίδι, πλένει τα πόδια του σε μια λεκάνη με νερό (που είχε ξεμείνει εκεί μόνη της!) ώστε να μη λερώσει με άμμο την εγκατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χαμόγελα του Παναγιώτη μετατρέπονται σε κλάματα, όταν κατά την πτώση το βρεγμένο δεξί του πόδι κολλάει στην άμμο και γυρίζει. Ο μικρός σφαδάζει, βάζει τα κλάματα. Απ’ ό,τι φαίνεται και στο πλάνο, ο Παναγιώτης σπάει το πόδι του κι όμως… τριγύρω δεν υπάρχει ούτε γιατρός, ούτε κάποιος υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να τον βοηθήσει.

Οι ελλείψεις είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή. Μπροστά από το φουσκωτό παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό. Τα παιδιά πέφτουν στην άμμο, ενώ βρίσκονται εκτεθειμένα σε κάθε είδους κίνδυνο από την τακτική που επιλέγουν οι αρμόδιοι της επιχείρησης.

Περισσότερα στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης