Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την παραμονή των Χριστουγέννων σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα, κάτοικο Σάμου.

«Ουδέποτε συνεργείο της εταιρείας προχώρησε στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος της συγκεκριμένης παροχής. Ουδέποτε δηλώθηκε βλάβη στο Κέντρο καταγραφής βλαβών της Περιοχής Σάμου για την εν λόγω παροχή», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη σημερινή επίσκεψη των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της εταιρείας στην οικία του καταναλωτή προκειμένου να γίνει επιτόπιος έλεγχος για την ορθή και ασφαλή λειτουργία του μετρητή, διαπιστώθηκε η κανονική λειτουργία του και η ομαλή τροφοδότηση της οικίας με ηλεκτρικό ρεύμα. Ως εκ τούτου, ουδέποτε τέθηκε θέμα επαναφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος», σημειώνεται.

«Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΔΕΔΔΗΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν αναιτίως την εταιρεία», καταλήγει ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης